Muke! Kraljevačka Sloga ipak ostaje u Srpskoj ligi

Po završenom Javnom pozivu Fudbalskog saveza Regiona Zapadne Srbije za podnošenje obavezujućih ponuda klubova za popunu upražnjenih mesta u Srpskoj ligi „Zapad“, Izvršni odbor za hitna pitanja doneo je odluku o popunjavanju slobodnog mesta  izabravši – kraljevačku Slogu.

To znači da će kraljevački „beli“ umesto u zonskoj ligi, ipak i ovu sezonu igrati mečeve u Srpskoj ligi, trećem rangu domaćeg fudbala.

Grad Kraljevo je uz pomoć ovdašnjih privrednika, kako stoji na zvaničnom sajtu grada, uspeo da obezbedi sredstva kako bi račun Fudbalskog kluba „Sloba“ bio odblokiran, nakon više godina blokade.

Sigurni smo da će Kraljevčani za nekoliko godina moći da u svom gradu gledaju utakmice najvišeg ranga na novom modernom stadionu u skladu sa UEFA standardima koji će, u okviru izgradnje i rekonstrukcije sportskih objekata u Srbiji, dobiti i naš grad.

Ostanak u Srpskoj ligi „Zapad“ i savremeniji uslovi za treniranje i utakmice na domaćem terenu koji će kraljevački fudbaleri dobiti prilika su i motiv da opravdaju poverenje i podršku uprave kluba, Grada i sugrađana koji svoje „bele“ verno prate iz utakmice u utakmicu, navodi se na zvaničnom sajtu Grada Kraljeva.

Izvor: Zvaničan sajt Grada Kraljeva

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.