Festival turizma, književnosti, muzike, glume, pića, hrane na jednom mestu – U KRALJEVU

Zanimljiv festival koji obuhvata više oblasti biće održan 27. avgusta (poslednje subote avgusta), od 12 do 24 časa, na potezu od Restorana Pariz do gradske terase, u ulici Toplice Milana.

Jedinstven festival obuhvatiće prezentovanje sadržaja turizma i kulture o predstojećim događajima u Kraljevu, književni program za decu i veče poezije, program Kraljevačkog pozorišta, Muzejsku izložbu na otvorenom u okviru koje će se naći prostor za razmenu ploča i stripova, promociju Zanatskih pivara iz okolnih gradova Kruševca, Kragujevca, Čačka i Kraljeva, promociju specijaliteta brze hrane, nastup muzičkih grupa i DJ-va, ali i mnogo drugih pratećih sadržaja.

Organizatori ovog nesvakidašnjeg festivala su Udruženje građana Letopis i institucije kulture grada Kraljeva, Narodni muzej Kraljevo, Narodna biblioteka „Stefan Prvovenčani“, Kraljevačko pozorište, Muzička škola „Stevan Mokranjac“, Turistička organizacija Kraljevo, Udruženje građana „Sidža“, Kafe Tril Bar Galerija.

Posetioci će na jednom mestu imati priliku da gledaju predstavu, uz ukuse našeg kraja koje će zaliti Zanatskim pivom, pogledati gde to mogu da provedu vikend u okolini Kraljeva dok im sviraju kraljevački muzičari, da uživaju u poeziji i da razmene po koju ploču. Ovakvom događaju je malo ko prisustvovao, pa će tako on biti prava poslastica za ispraćaj avgusta.

Organizatori su pozvali sve zainteresovane da se za učešće na festivalu prijave na [email protected]

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.