Fabrika „Leoni“ u Kraljevu traži još 700 radnika

Fabrici „Leoni“ u Kraljevu u ovom trenutku potrebno je još 700 radnika. Predstavnici ove kompanije organizovaće info dan u Ušću, u četvrtak 25. avgusta u Domu kulture od 12 časova.

Kandidati koji žele da se zaposle u ovoj kompaniji koja se bavi proizvodnjom kablovskih setova za svetske prouzvođače premiu automobila, ne treba da ispunjavaju posebne uslove u smislu obrazovanja, radnog iskustva i sl. jer će svakog kandidata očekivati stručna obuka.

U saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje (NSZ) Kraljevo, kako bi zainteresovanim građanima približilauslove rada iz tog razloga organizuje info dan, koji je ovaj put najavljen za varošicu Ušće.

Takođe, i nezaposlenima iz Kragujevca ponuđena je mogućnost zapošljavanja u fabrici u Kraljevu, uz napomenu da bi zbog udaljenosti mesta poslovanja, kompanija potencijalnim radnicima iz Kragujevca obezbedila prevoz.

„Leoni“ u Srbiji posluje od 2009. godine, sa trenutno 14.000 zaposlenih od čega 4.000 u Kraljevu. Iz ove kompanije poručuju da će, kada fabrika bude radila u punom kapacitetu u gradu na Ibru zapošljavati ukupno 6.000 radnika.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.