Baka iz staračkog doma moli kroz suze za pomoć: Udomite mog psa

Baka Jasminka i njen pas Mikica, nisu se razdvajali od momenta od kada je pas došao u njen dom nakon što ga je usvojila. Ovaj put sudbina je htela da se razdvoje, jer je baka završila u staračkom domu.

Ali tu nije kraj priče. Kako nam je rekla Mia Lazović, udomiteljka pasa iz Kraljeva, suprug baka Jasminke je psa izbacio iz stana. Mia ju je preuzela i nije želela da je da na usvajanje, međutim Mikica je pas koji se teško prilagođava drugim psima ( a Mia ih ima mnogo), pa je krenula da joj traži dom.

Izvor: Facebook/ Mia Lazović

-Našla sam savršen dom za psa u Vojvodini, kod porodice koja je već usvajala pse od mene. Kada sam to javila baka Jasminki, ona nije mogla da zaustavi suze, jer bi to značilo da će se baka i pas razdvojiti zauvek. Odmah sam otkazala usvojenje i sada tražimo nekoga iz Kraljeva ko bi psa usvojio kako bi ostao blizu bake koja se nalazi u Gerontološkom centru u Mataruškoj Banji, kaže Mia.

Mikica je kućni pas, pre nekoliko dana je sterilisana, jako je dobra i negovana od strane Jasminke sa kojom je živela.

Izvor: Facebook/ Mia Lazović

-Ja bih zamolila svakog ko želi da ima psa a nema ga još uvek, da udomi Mikicu. To bi nam svima značilo a pogotovu baka Jasminki. Ja bih i dalje vodila računa o njoj i vodila je u posetu baki u dom, ali nažalost ne mogu da je zadržim kod sebe jer imam puno pasa, a Mikica loše reaguje na njih, bukvalno se trese od straha, dodaje Mia.

Koliko je priča tužna možete pogledati klikom na ovaj LINK

Izvor: Facebook/ Mia Lazović/ Baka Jasminka i Mikica

Pas je navikao na kućne uslove, ima oko 6 godina, jako je dobar i miran i svako ko ga bude usvojio, dobiće novog najboljeg prijatelja, a jednoj baki ulepšati dane u domu, koje provodi u suzama, jer ona sem Mikice, nema nikoga.

Ukoliko ste zainteresovani za udomljavanje Mikice kontakt telefon je 064 /1111 -165 – Mia Lazović

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.