Svi na žurku za Srđana Raičevića

Izvor/Foto: Privatna arhiva

Drugari ovog hrabrog, mladog momka udružili su se kako bi mu pomogli da skupi neophodan novac, a nama na ovaj način pokazali da pravo prijateljstvo nema cenu

Kraljevčanin Srđan Raičević, o kome smo već pisali, pre nekoliko meseci suočio se sa dijagnozom, koju niko ne želi da čuje – leukemija. Život mladog momka koji se rekreativno do tada bavio fudbalom, poprima novu dimenziju i on kreće u najvažniju borbu.

Srđan se trenutno nalazi na lečenju u Beogradu i za skupe terapije do sada je novac izdvajala njegova porodica, međutim novca još uvek fali, a lečenje je u toku.

Da je pored toga da budete zdravi, najvažnije da imate porodicu koja je uz vas i prijatelje koji vas ne napuštaju i vode lavovsku borbu zajedno sa vama, pokazuju Srđanovi drugari iz dana u dan.

Pored toga što su otvorili žiro račun za pomoć Srđanu, organizovali su i humanitarnu žurku.

Foto: Privatna arhiva

-Hoćemo na svaki mogući način da pomognemo našem drugaru, ovo je jedan od tih. Žurka, koja je humanitarnog karaktera i koju smo organizovali kako bi skupili neophodnu pomoć biće održana 14. jula u restoranu veliki AS počinje u 20 časova. Želeo bih da se zahvalim bendu „Zvezdana noć“ koji nam je izašao u susret i praktično dao svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji, kaže Darko Vojinović, drug Srđana Raičevića i jedan od organizatora ove žurke.

-Sav prikupljeni novac od ulaznica, kao i deo zarade restorana „As“ otići će za Srđanovo lečenje. Pozivam sve Kraljevčane da se odazovu, lepo provedu i daju svoj doprinos humanosti, poručuje Darko.

Cena ulaznice za žurku je 300 dinara.

Ukoliko ste u mogućnosti novac nožete uplatiti i na račun  kod Adiko banke – filijala Kraljevo 165-0007011639083-45

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.