Sutra besplatan ulaz na gradski bazen za dame

Izvor/Foto: SC “Ibar”

Sezona na gradskom bazenu u Kraljevu uveliko traje a iako nekoliko zadnjih dana nije išlo na ruku kupačima, od sutra se, bar što se letnjih temperatura tiče, sve vraća u normalu.

Za „oko nam je zapala“ jedna lepa najavljena akcija gradskog bazena, koja zaslužuje ovu objavu. Naime, zaposleni na bazenu došli su na ideju da svoje posetice s vremena na vreme časte nekom zanimljivom akcijom.

Sutrašnja akcija je sledeća – besplatan ulaz na gradski bazen za sve pripadnice ženskog pola.

-Odlučili smo da svoje posetioce barem jednom u dve nedelje nagradimo nekom lepom akcijom, sutrašnja se odnosi na sve pripadnice ženskog pola, koje će dobiti besplatan ulaz na Gradski bazen. Pripremamo još sličnih akcija i u narednom periodu, kaže Vladimir Labus, upravnik gradskog bazena.

Iz Uprave gradskog bazena pozvali su sve dame da učestvuju u sutrašnjoj akciji a da sa sobom ponesu samo dobro raspoloženje.

I za vikend je najavljen zanimljiv program na bazenu, pa će tako u okviru Nedelje Veselog spusta biti organizovane „Igre na vodi“ u subotu 16. jula sa početkom u 18 časova. U „Igrama na vodi“ učestvovaće 5 ekipa a to će biti dobra uvertira za vaterpolo utakmicu koja se igra istog dana od 20 i 30 časova između Vaterpolo klubova Kraljevo i Paraćin.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.