Dr Nele Karajlić i Bojan Marović sinoć oduševili publiku – večeras koncert Zorice Brunclik

Izvor/Foto: TO Kraljevo

Došao je poslednji dan Nedelje Veselog spusta rezervisan za spektakl na vodi, koji su brojni Kraljevčani ali i gosti sa strane sa nestrpljenjem iščekivali.

Tokom današnjeg spusta na Ibru, posetioci će u Mataruškoj Banji moći da prisustvuju i manifestaciji „Srebrni kazan“ gde će moći da isprobaju tradicionalno srpsko jelo pripremljeno na nekoliko načina, za koje samo kuvari, koji ga pripremaju od jutra, znaju tačan recept. Nedelja za nama je bila prepuna dešavanja, brojnih žurki, festivala i koncerata.

Izvor: TO Kraljevo/ Instargam

Na prepunom gradskom trgu sinoć je nastupio od 21 čas Bojan Marović, koji je svojim baladama ulepšao toplu julsku noć. Nakon njega nastupio je čuveni Dr Nele Karajlić i Zabranjeno pušenje, ređajući hitove koje je publika pevala u glas a koje nismo imali priliku da čujemo decenijama u Kraljevu.

Izvor:TO Kraljevo/ Instagram

Nakon završenih koncerata, na nekoliko lokacija u samom centru, održana je Jeger žurka, za one posetioce koji su još uvek bili „orni“ da uz muziku DJ-eva plešu do kasnih noćnih sati.

Na gradskom bazenu a u sklopu Nedelje Veselog spusta održane su „Igre na vodi“ gde se okupilo nekoliko ekipa koje su se oprobale u disciplinama – potraga za blagom, konjanici, ping-pong i štafeta 6×6. Oni najspretnji zaradili su i nagrade u vidu pehara.

Izvor: SC “Ibar”
Izvor: SC”Ibar”

I dok iščekujemo spustaše koji su se ovog jutra otisnuli niz Ibar, naše čitaoce podsećamo na večerašnji spektakl narodne muzike – koncert Zorice Brunclik, od 21 čas na Trgu srpskih ratnika, koji će ujedno i zatvoriti ovu Veselu nedelju, koja je vratila stari duh Kraljeva i predstavila naš grad kao svojevrsni turistički potencijal.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.