Cetinski sinoć „razgalio“ Kraljevčane

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu Toni Cetinski, sinoć je u okviru Nedelje Veselog spusta, nastupio na prepunom Trgu u Kraljevu, gde je napravio, kao što je i obećao u obraćanju nekoliko dana pre, pravi spektakl.
Foto: M.M.D.

„Opet si pobedila“, „Blago onom ko te ima“, „23. prosinac“, ređali su se hitovi jedan za drugim a publika je u glas pevala. Cetinski je poslao nekoliko snažnih poruka publici poručivši da je samo ljubav bitna.

Foto: M.M.D.

-Oni koji su rođeni devedesetih, u vreme ratova na našim prostorima, sada su već tridesetogodišnjaci. Nemojmo ih opterećivati tim lošim stvarima i ružnom istorijom, jer samo je ljubav važna, ljudi, poručio je pevač.

Publika je uz gromoglasan aplauz pozdravila reči pevača, a onda su nastavili da se ređaju dobro poznati hitovi.

Da je Toni veliki pevač, sinoć su se uverili i oni koji možda to nisu znali, ali da je veliki i kao čovek pokazao je podsećajući publiku na zvezde koje više nisu sa nama, izvodeći hitove Tošeta Proeskog, Olivera Dragojevića, Akija Rahimovskog…

Foto: M.M.D.

Nedelja Veselog spusta zaista je, kako je i najavljeno otvorena velikim spektaklom, uz publiku iz Kraljeva ali i iz Čačka, Požege, Kragujevca, Kruševca i drugi gradova u okruženju.

Večeras na Trgu srpskih ratnika u okviru Veselog spusta, publika će moći da uživa u Festivalu folklora koji počinje u 21 čas.

Neizmerno hvala koleginici Marini Dabić na ustupljenim fotografijama.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.