Toni Cetinski za Kraljevčane – uvod u spektakl

Izvor/Foto: YouTube

Izvođač nekih od najpopularnijih pesama danas Toni Cetinski, održaće koncert u Kraljevu, koji je najavljen za ponedeljak, 11. jul, na Trgu srpskih ratnika, sa početkom u 21 čas.

Koncert Cetinjskog je samo uvod u spektakl koji se najavljuje povodom manifestacije „Veseli spust“ koja će ove godine trajati čak tri dana a u okviru koje su najavljeni brojni koncerti kako zabavnih tako i narodnih pevača.

Izvor: Turistička organizacija Kraljeva

-Želimo da radimo na turističkoj promociji Kraljeva još više, da naš grad vratimo na mapu turističkih centara, kako bi bio prepoznatljiv i van naše države. Ovom manifestacijom koja će trajati sedam dana, pokazaćemo šta sve to Kraljevo nudi, a uz veliki broj posetilaca koje očekujemo, nadamo se da će grad na Ibru, biti sve posećeniji. Pozivam sve ljubitelje “Veselog spusta” da i ove godine učestvuju na manifestaciji koja ima dugu tradiciju i da uživaju tih sedam dana u Kraljevu uz brojna iznenađenja koja smo pripremili, kaže Aleksandar Erac, direktor “Veselog spusta” za portal Filter media.

Tokom vikenda od 15-17. jula, Kraljevčani ali i svi gosti našeg grada uživaće svake večeri u koncertima popularnih izvođača, dok je nedelja 17. jul, rezervisana za spektakl na vodi – Veseli spust.

Ove godine najavljene su čak tri manifestacije odjednom Veseli spust, Rock&river i Srebrni kazan.

U nastavku teksta pogledajte program manifestacije:

Trg srpskih ratnika

15. jul – Koncert „Riblja čorba

16. jul – Koncert „Dr Nele Karajlić“

-Kocert Bojan Marović

-Veliki Jeger parti

17. jul – Veseli spust

-Srebrni kazan

– Koncert Zorica Brunclik.

Organizatori manifestacije su kao i svake godine Turistička organizacija Kraljeva i Grad Kraljevo.

Izvor: TO Kraljevo

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.