Sanjam da igram fudbal – Kraljevčaninu potrebna pomoć da pobedi u najvažnijoj utakmici

Izvor/Foto: Privatna arhiva

Tridesetdvogodišnji Srđan Raičević iz Kraljeva do pre nekoliko meseci vodio je jedan sasvim normalan život. Aktivni sportista i dugogodišnji član fudbalskog kluba „Mataruge“ , pre četiri meseca dobio je dijagnozu koja mu je potpuno preokrenula život – leukemija.

Mladi Kraljevčanin uz podršku porodice i prijatelja počinje da igra „utakmicu života“ hrabro se suočavajući sa situacijom u kojoj se našao.

-Terapija je izuzetno skupa, do sada sam primio dva puta po dve inekcije koje su koštale oko 350.000 dinara. Porodica je finansirala moje lečenje, ali s obzirom na dalji tok trebaće mi još oko 12.000 evra koje je teško priuštiti, kaže Srđan za portal Filter media.

Srđan je trenutno nezaposlen, a čak deset godina proveo je radeći pri Vojsci Srbije.

Prijatelji ovog mladića odmah su pokrenuli akciju prikupljanja sredstava za lečenje, otvaranjem žiro računa na kome za sada ima oko 300.000 dinara.

-Imam sjajne prijatelje, koji su čak organizovali i humanitarnu žurku koja će biti u Kraljevu održana u julu. Hvala im nesebičnoj podršci, kaže ovaj skromni mladić.

S obzirom da je bolest otkrivena u ranoj fazi, nada u izlečenje je ogromna. Ukoliko ste u mogućnosti pomozite kako bi naš mladi sugrađanin nastavio da živi svoje snove.

-Sanjam da ponovo igram fudbal, onako rekreativno kao i do sada. Nadam se da ću uz pomoć dobrih ljudi to i uspeti, dodaje Srđan.

Srđan se trenutno nalazi na lečenju u Beogradu, gde ga vedar duh i pored teških terapija ne napušta.

Ukoliko želite da pomognete da Srđan Raičević iz Kraljeva pobedi opaku bolest,  možete to učiniti uplatom na račun kod Adiko banke – filijala Kraljevo 165-0007011639083-45

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.