Na gradskom bazenu počelo NOĆNO KUPANJE, ali ne svim danima

Izvor/Foto: SC “Ibar”

Kupališna sezona na gradskom bazenu kraj Ibra u Kraljevu otvorena je 17. juna. Posećenost je i ove godine velika i čini se da su Kraljevčani jedva čekali priliku da se rashlade na jednom od omiljenih mesta za kupanje.
Izvor: Privatna arhiva

-Školska godina je trajala sedam dana duže, a kako su nam tinejdžeri najredovniji posetioci, bilo je nešto manje kupača. Međutim od ovog ponedeljka posećenost je na najvišem nivou, kako smo inače i navikli, pa tako dnevno prodamo oko 450 dnevnih karata ne računajući sezonske karte, kaže Vladimir Labus, upravnik gradskog bazena za portal Filter media.

Sinoć počelo noćno kupanje

Oko pedesetak kupača, sinoć je na bazenu otvorilo sezonu noćnog kupanja. Kako ističe Labus, noćnog kupanja će biti i ubuduće ali ne svim danima.

-Sinoć je bilo preko 50 kupača. Kraljevčani će i večeras i u nedelju u periodu od 21 i 20 do 24 časa, moći da se rashlade na bazenu. Tokom čitavog leta biće noćnog kupanja ali zavisiće od vremenskih uslova, tehničkog dela održavanja vode i bazena, treninga koji se održavaju na bazenu. U svakom slučaju naši sugrađani na vreme će biti obavešteni kada ima a kada ne noćnog kupanja.

Cena karte za noćno kupanje iznosi 300 dinara, kao i za dnevno. Sezonske karte i propusnice ne važe za noćno kupanje.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.