Zanimljiva radionica za nastavnike u biblioteci – PRIJAVITE SE

Izvor/Foto: Narodna biblioteka Kraljevo

U Narodnoj biblioteci „ Stefan Prvovenčani“ biće priređeno predstavljanje delatnosti Centra za promociju nauke, sa kojim je kraljevačka biblioteka nedavno potpisala Memorandum o partnerstvu. Program je zakazan za petak 27. maj. sa početkom u 13 časova.

Cilj pomenutog Memoranduma odnosi se na inteziviranja aktivnosti promocije nauke u našoj lokalnoj sredini.

Osim što će u programu biti reči o izdavačkoj produkciji, naučnoj komunikaciji i drugim aktivnostima i ciljevima Centra, u drugom delu programa biće realizovana besplatna edukativna radionica u okviru projekta Scientix za nastavnike pod nazivom „Naučno obrazovanje za odgovorno društvo“, čiji je cilj da se polaznici radionice upoznaju sa novim pedagoškim pristupima, praksom i iskustvima nastavnika u okviru najveće evropske mreže nastavnika prirodnih nauka Scientix, te da dobiju uvide u mogućnosti za saradnju i projektno finansiranje kroz različite evropske fondove.

Radionica će trajati sat vremena, a broj učesnika je ograničen na 25. Za učešće u radionici, svi zainteresovani nastavnici treba da se prijave putem maila [email protected] do četvrtka 26. maja, do 20 časova.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.