Dva zanimljiva naslova u bioskopu Kvart

Na repertoaru bioskopa Kvart do 18. maja ljubitelji kinematografije moći će da pogledaju dva naslova – Doktor Strejndž u multiverzumu ludila i film Potpaljivačica.

Projekcija filma Doktor Strejndž u multiverzumu ludila zakazana je za 19 i 30 časova. Film je na repertoaru do 18. maja.

Izvor: sr.wikipedia

O filmu

Ovu akciju, avanturu i fantaziju u 2D formatu režirao je Sam Raimi, a glavne role igraju Rejčel Mek Adams i Elizabet Olsen.

U Marvel studiju „Doktor Strejndž“ otključava Multiverzum i pomera svoje granice dalje nego ikada ranije. Putovanje sa doktorom Strejndžom  u nepoznato, koji uz pomoć svojih starih i novih saveznika, prolazi kroz zapanjujuće i opasno alternativne realnosti Multiverzuma da se suprotstavi novom, misterioznom protivniku.

Druga projekcija na repertoaru je od 21 i 45 časova. Reč je o horor ostvarenju „Potpaljivačica“  Stivena Kinga i Skota Timsa. Film se prikazuje do 18. maja.

Izvor: sr.wikipedia

Glavnu ulogu tumači Zek Efron.

O filmu

Reč je o novoj adaptaciji klasika trilera Stivena Kinga i od producenta filma Nevidljivi čovek, devojčica sa izuzetnim pirokinetičkim moćima bori se da zaštiti svoju porodicu i sebe od zlokobnih sila koje žele da je uhvate i kontrolišu.

Karte za obe projekcije možete kupiti na biletarnici bioskopa Kvart.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.