Paketomat Pošte Srbije od sada i u Kraljevu

Pre nekoliko dana u Kraljevu je postavljen paketomat, nova sve popularnija usluga Pošte Srbije, koja građanima olakšava slanje i preuzimanje paketa bez odlaska na šalter.
Foto: Filter media

 -Ovom novom uslugom građanima se pruža mogućnost da preuzmu paket na tom mestu biće data kao mogućnost onima koji šalju ali i onima koji primaju pakete na svojoj adresi, kaže Nenad Nerić direktor Regionalne radne jedinice „Kraljevo“ Čačak JP „Pošta Srbije“.

Ovaj sistem omogućava korisnicima poštanskih usluga olakšanu kupovinu na internetu jer željene proizvode uvek mogu da usmere ka izabranom paketomatu. Sa druge strane, kuririma će biti olakšan posao jer paket mogu da dostave lakše i kada primaoc nije kod kuće.

Za uslugu paketomata nije potrebna internet konekcija, kao ni aplikacija, već usluge korisnik direktno povezuje sa svojim telefonom što olakšava korišćenje sistema.

Dakle, ovom uslugom putem mobilnog telefona korisnik upravlja isporukom svojih pošiljaka tako što će biti u mogućnosti da ih podigne na određenoj lokaciji u vreme kad mu to odgovara.

Paketomat Pošte Srbije u Kraljevu instaliran je na platou ispred Pošte Kraljevo na Trgu Jovana Sarića.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.