Evo kako i gde se možete informisati o priključenju na gasovodnu mrežu u Kraljevu

Izvor/Foto: Pixabay

Za potrebe široke potrošnje, na teritoriji grada Kraljeva u toku je gasifikacija naselja.

Pozivaju se svi zainteresovani građani, domaćinstva, sa teritorije grada Kraljeva, na čijem području se trenutno izvode radovi na izgradnji  distributivne gasovodne mreže, koji žele da se priključe u toku njene izgradnje, da se prijave na telefon broj 066/803-4245. 

Za područja Adrana i Ratine, pozivaju se svi zainteresovani  građani, domaćinstva, koji žele da se priključe na distributivnu gasovodnu mrežu, u toku njene izgradnje, da se najkasnije do 09. maja 2022. godine,  prijave na telefon broj 066/803-4245.

U završnoj fazi su radovi na izgradnji distributivne gasovodne mreže na području Beranovca, u Staroj čaršiji i Čibukovcu. Zainteresovani građani, domaćinstva iz Stare čaršije, Čibukovca i Beranovca, koji žele da se priključe na distributivnu gasovodnu mrežu u toku njene izgradnje, imaju mogućnost prijave za izgradnju kućnog gasnog priključka zaključno do 01. juna 2022. godine. 

Kontakt telefon je 066/803-4245.

Informacije, vezane za izgradnju kućnog gasnog priključka, u toku izgradnje distributivne gasovodne mreže, na teritoriji grada Kraljeva, građani mogu dobiti na sledećim adresama: 

– Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljišta Kraljevo, kontakt telefon 036/312-019

– Millennium Tem – KBV DATACOM, kontakt telefon 066/803-4245.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.