Vučić izviždan u Kraljevu (Video)

Foto: Filter media

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prekinuo je stranačke aktivnosti i posetio u petak Kraljevo gde je govorio povodom obeležavanja Dana sećanja na žrtve NATO agresije i tom prilikom izviždan.

Dok je izlazio na binu, kao poslednji u nizu govornika sinoć na Trgu srpskih ratnika, nakon što je aplauz utihnuo, a govor još nije počeo, čuli su se zvižduci i povici “ua” iz mase prisutnih u publici.

Foto:Filter media

Ubrzo je reagovao SNS štab za vanredne, ali ispostaviće se predviđene situacije, pokušavajući da “izvuče” situaciju sa dobrim starim “Aco, Srbine!” povicima. Predsednik Srbije se nije dao zbuniti, pa je ubrzo otpočeo govor.

Možda je bilo kratko, ali to “ua” zaparalo je uši mnogima, jer se  video sa skupa u Kraljevu ubrzo proširio po društvenim mrežama i postao viralan.

“Izgleda da su neki su došli peške; Ovo ‘ua’ označava praskozorje u Srbiji; Kraljevo (u neku ruku) osvetlalo obraz; Vetrić, a sledi tajfun”, neki su od komentara ispod videa koji je, između ostalih, podelio i voditelj Ivan Ivanović.

U nastavku pogledajte video:

Šanse da je neko iz Lastinih autobusa BG registracija koji su juče došli u Kraljevo dočekao predsednika sa “ua” nisu velike, ali se možda ponovi još negde na putu SNS karavana po Srbiji.

Foto: Filter media

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.