Pretučeni mladić pušten kući, osumnjičeni i dalje u bekstvu

Izvor/Foto: Privatna arhiva

Mladić iz Vrnjačke Banje Aleksandar A. koga su pre nešto više od dve nedelje pretukla sedmorica mladića predvođeni Mariom Z. pušten je juče na kućno lečenje. Osumnjičeni je i dalje u bekstvu.

 Podsećamo, kobne večeri Aleksandar A. slavio je rođendan u lokalnom kafiću nakon čega ga je jedan od mladića pozvao da izađe napolje gde je usledila stravična tuča. Kako je Aleksandar bio sam nije uspeo da se odbrani od grupe nasilnih mladića, pao je na zemlju a onda su mu odvaljenim betonskim ivičnjakom razbili glavu.

Aleksandar A. primljen je u Opštu bolnicu „Studenica“ i odmah transportovan u KC Kragujevac, gde su mu konstatovane teške povrede glave. Lekari su odmah odlučili da ga stave u veštačku komu iz koje se probudio prošle nedelje.

-Naše molitve su uslišene i Aleksandar se živ vratio kući, kaže Radivoje A. otac pretučenog mladića.

 Iako kako saznajemo, postoje snimci tuče zabeleženi telefonom, osumnjičeni još uvek nije uhapšen i on se zvanično nalazi u bekstvu.

-Kako je moguće da ne znaju gde je? Ko štiti nekog ko ima tek 21 godinu i nasilnu prošlost? Kao porodica strašno se osećamo što još uvek nije uhapšen, kaže zabrinuti otac.

Osumnjičeni, Mario Z. kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, ima problematičnu prošlost, a nijednom nije odgovarao krivično, već samo prekršajno u jednom slučaju, kada mu je izrečena novčana kazna. On se još uvek nalazi u bekstvu a policija intenzivno traga za njim, saznajemo iz izvora.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.