Počelo odbrojavanje do najveće planinske žurke

Izvor/Foto: MK Mountain Resort

Najveći zimski festival muzike Music Week počinje sutra u hotelu Grand na Kopaoniku. Za sve one koji na zimskom odmoru požele i malo provoda ovo je idealna prilika, ukoliko ste posetilac najpopularnijeg ski centra u Srbiji.

Festival će biti održan u velikoj dvorani hotela Grand na kome će nastupiti neka od najpopularnijih imena muzičke scene iz naše zemlje i regiona.

Sutra, 11. marta Music Week otvoriće Saša Matić i Nenad Cvijetić, dok je 12. mart rezervisan za koncert Cece Ražnatović i Mega Benda.

Sledećeg vikenda, odnosno 18. marta goste će zabavljati Jelena Karleuša i Mega Bend, dok će ljubitelji zabavne muzike imati priliku da uživaju na koncertu Dina Merlina koji će biti održan 19. marta.

-Posetioci Kopaonika navikli su na vrhunski provod, a ove godine okupiće se najveće muzičke zvezde regiona na jednom mestu. Svi smo se uželeli dobrog provoda, a nema sumnje da će u bogatom muzičkom programu ovog marta uživati svi skijaši i gosti hotela Grand Kopaonik, kaže Svetlana Kostić, menadžer marketinka MK Mountain Resorta.

Sky Music će i ove godine u saradnji sa izvođačima i njihovim timovima svim posetiocima prirediti jedan potpuno novi doživljaj, budući da će otići korak dalje kada su u pitanju scenska produkcija i efekti, pa će publika imati priliku da svedoči do sada, kažu organizatori, neviđenom spektaklu.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.