Koalicija MORAMO: Nakon 3. aprila ništa više ne sme biti isto

Izvor/Foto: moramo.rs

„Ne može partija da poseduje državu, sudove, institucije, budžet“

Biljana Stojković predsednički kandidat koalicije „Moramo“ izjavila je na predizbornom skupu održanom u Čačku da je osnovni zadatak ove koalicije, ukoliko pobedi na izborima, da napravi potpuni diskontinuitet sa sadašnjom vlašću i demontažu partijske države.

-Mi imamo državu u kojoj partija poseduje sve. Demontaža države podrazumeva otvaranje tajnih sporazuma, preispitivanje diploma i da svako ko je skrivio ili ukrao mora u zatvor. Mi sada ne znamo šta se dešavva u državi. Slušamo glavnog siledžiju kako uzdiše, govori nam o svojim emotivnim stanjima, da li se sekirao ili loše spavao. Ako čovek ne može da obavlja svoju funkciju, treba da se skloni, poručila je Stojković.

Govoreći o programu koalicije „Moramo“- javnost u radu i individualna odgovornost zza svaku osobu koja se prihvati nekog javnog posla.

„Zaboravili smo šta znači odgovornost u ovoj zemlji. Niko ni za šta ne odgovara ako ima partijsku knjižicu. Individualna odgovornost je najvažnija stvar koju treba da uvedemo u državi, naglašava Stojković.

Na predizbornoj konvenciji koalicije „Moramo“ održanoj u Domu kulture u Čačku, govorili su i prvi na izbornoj listi Nebojša Zelenović kao i predsednik Grupe građana „Čačak je naš“ Dragan Bisenić.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.