Kaplarević: Očekujemo povratak srpskih radikala na velika vrata

Izvor/Foto: Srpska radikalna stranka Kraljevo

„Mi, srpski radikali jesmo opozicija ovom režimu, ali nismo opozicija našem narodu i državi“

Kandidat za narodnog poslanika iz Kraljeva ispred Srpske radikalne stranke Branko Kaplarević izjavio je uoči izbora da su članovi ove stranke u minulom periodu obišli svaku opštinu u Srbiji, razgovarali sa narodom i na taj način ušli u srž problema koji muče naše građane.

-Videli smo koliko ljudi pozitivno reaguju na naše predloge i rešenja koja nudimo. Stoga očekujemo prolazan rezultat na parlamentarnim izborima i povratak srpskih radikala u skupštinu na velika vrata, kaže Kaplarević.

On dodaje da što se tiče predsedničkog kandidata, nisu hteli da dođe do rasipanja glasova, svesni svoje trenutne snage pa je na Centralnoj otadžbinskoj upravi odlučeno da njihova podrška ovoga puta ode Aleksandru Vučiću.

-Smatramo da je to u interesu naše zemlje. Mi, srpski radikali jesmo opozicija ovom režimu, ali nismo opoicija našem narodu i državi. Vučić nije u potpunosti po našoj meri, ali smatramo da je to trenutno najbolja opcija za državu i da 3. aprila ne sme doći do drugog kruga, naglašava Kaplarević.

Na kraju Branko Kaplarević ispred kraljevačkih radikala uputio je poruku građanima podsećajući ih da su oni jedina stranka koja je prikupila 100 000 potpisa građana za ukidanje javnih izvršitelja te su iste predali Narodnoj skupštini.

-Odmah po našem povratku u skupštinu radićemo na tome da se izvršitelji ukinu, jedina smo stranka koja je napravila novi zakon o izvršenju, koji nema veze ni sličnosti sa sadašnjim. Pored toga zalažemo se i protiv gej brakova jer smatramo da je zdrava porodica osnov svega i da su deca naša budućnost kojoj moramo usaditi prave i normalne vrednosti.

Radićemo na jačanju poljoprivrede i obnavljanju sela, pomoći srpskom poljoprivredniku koliko god to bude bilo moguće jer se između ostalog zalažemo i za povećanje subvencija za poljoprivredne proizvođače.

Smatramo još da Srbija mora da pravi savez sa Rusijom, jer nam je to jedina sigurna i vojna i ekonomska budućnost i moramo u ovim trenucima podržati Rusiju i ruski narod.

Foto: Srpska radikalna stranka Kraljevo

Naša stranka na izbore izlazi pod sloganom „Pod zastavom Srbije, Šešelja za premijera“ i smatramo da imamo najboljeg kandidata za premijera, koji će svojim znanjem i iskustvom doprineti širenju parlamentarizma i jačanju Srbije.

Ovim putem pozivam sve naše članove i simpatizere da u nedelju 3. aprila na parlamentarnim izborima glasaju za broj 4 verujući da će narod ovoga puta prepoznati šta je najbolje za njega, zaključuje Kaplarević.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.