Gajić: Uvešćemo red u Srbiji

„Nismo u politici da bismo u kantini Skupštine jeli obroke po povlašćenim cenama“

Kandidat za narodnog poslanika na listi Suverenista Igor Gajić iz Kraljeva kaže da očekuje da građani Srbije nagrade sebe same time što će u Skupštinu da pošalju ljude koji će zaista da im služe.
Izvor: Suverenisti Kraljevo

-To smo mi. Nadam se da će birači i pored medijskog mraka, kojim vlast nastoji da pokrije istinski reformske stavove koje iznosimo, prepoznati kvalitet i osveženje koje nudimo na političkoj sceni, kaže Gajić.

On dodaje da ova politička opcija nije proizašla ni iz bivše a ni sadašnje vlasti.

-Živimo za zdravu politiku razumnih rešenja, a ne od bolsnog politikanstva u kome je sve na prodaju. Vratićemo preko potrebnu ozbiljnost, dostojanstvo i odgovornost u Skupštinu, taj visoki dom, hram naše demokratije i simbol našeg suvereniteta, naglašava Gajić.

Kada je reč o predsedničkim izborima Gajić kaže da je predsednički kandidat Branka Stamenković autentični glas naroda.

Izvor :dostajebilo.rs

-Gospođa Stamenković je pouzdana i rečita, ima bogato radno iskustvo u realnom sektoru, a svojom građanskom inicijativom „Majka Hrabrost“ stekla je reputaciju društveno angažovanog borca godinama pre ulaska u politiku. Takođe, bila je jedan od najaktivnijih poslanika u sazivu Skupštine od 2016-2020., dok njena obraćanja prate milionski pregledi na društvenim mrežama, kaže Gajić i dodaje da Branka Stamenković pre svega shvata šta je posao predsednika Republike, okupljnje naroda oko zajedničkih ciljeva, stvaranje konsenzusa oko pitanja nacionalnog interesa.

Suverenisti iz Kraljeva poručuju da predsednik Republike simbolizuje državu, ne stranku koja ga je kandidovala.

-Branka Stamenković nikad neće igrati na razlikama među ljudima radi političke koristi, nego će štititi interese naroda i države, zaključuje Gajić.

Za kraj Igor Gajić kandidat za narodnog poslanika ispred Suverenista a u ime ove koalicije dao je jedno obećanje građanima.

Uvešćemo red u Srbiji. To je svrha postojanja naše političke organizacije i velika čast. Nismo u politici da bismo u kantini Skupštine jeli obroke po povlašćenim cenama.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.