Dačić u Kraljevu: Učinićemo sve za Srbiju

„Zalagaćemo se za to da se popravi položaj radnika u fabrikama“

Pod sloganom „Dačić premijer“ koalicija Socijalističke partije Srbije – Jedinstvene Srbije – i stranka „Zeleni“ održala je juče u Kraljevu predizborni skup. Ovom prilikom predsednik Socijalista Ivica Dačić poručio je da se njihova politika temelji na dva stuba, patriotskom i socijalističkom.
Foto: Filter media

-Patriotskom znači da mi moramo da učinimo sve za Srbiju, jer nam naš nacionalni  državni interes na prvom mestu. To znači i da nema priznanja nezavisnosti Kosova, a znate da sam ja pomogao da 18 zemalja povuče priznanje Kosova a biće ih još toliko, poručio je Dačić okupljenima na Trgu Jovana Sarića i dodao da nikada neće biti za to da Srbija uđe u NATO.

Dačić je naglasio da je najvažnije govoriti o položaju običnog čoveka u Srbiji i njegovoj porodici.

-Zalagaćemo se za to da se popravi položaj radnika u fabrikama, da se poštuju radnička prava ali i da se vrati dečiji dodatak za majke koji su primale pre 20 i 30 godina, ali i da se za barem polovinu povećaju subvencije poljoprivrednicima. Bez srpskog seljaka nema Srbije, naglasio je Dačić.

Okupljeni građani najviše su pozdravili Dačićevo obraćanje u kome se osvrnuo na bogate Srbe koji duguju milione ali im izvršitelji nikada nisu zakucali na vrata već idu kod onih siromašnih građana koji duguju jako malo, zapitavši se gde je tu pravda i pozivajući da se prvo uzme od onih koji imaju milione.

Foto; Filter media

Na skupu u Kraljevu pred nešto manje od 300 građana govorio je i Dragan Marković Palma predsednik Jedinstvene Srbije koji je poručio da se još uvek nisu stekli uslovi da se uvedu fiskalne kase na pijacama.

-Na pijacama rade ljudi koji su ostali bez posla u nekim fabrikama, većina od njih ne zna da kuca na fiskalnoj kasi a i veliki im je izdatak i da je nabave. Sačekajmo malo sa tim, kazao je Marković i dodao da će u parlamentu stalno prozivati onih 80 odsto poslanika parazita koji ništa ne rade, imaju zanimanje narodni poslanik a nema ih na radnom mestu.

Foto: Filter media

Aleksandar Vučić predsednik, Ivica Dačić premijer najbolje je rešenje za Srbiju i za državne i nacionalne interese, poručeno je na kraju skupa.

Foto: Filter media

Dačić je pred skup neko vreme proveo sa okupljenim građanima Kraljeva u kome je ova politička opcija godinama bila vodeća u gradu na Ibru.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.