Zavetnici u Kraljevu jednoglasno – Milica za predsednika Srbije

Na sinoćnjem sastanku Raškog okružnog odbora Sprske stranke Zavetnici u Kraljevu, doneta su dva predloga, da Milica Đurđević Stamenkovski predsednica ove stranke bude nosilac liste na narednim parlamentarnim izborima, kao i da bude predsednički kandidat.

-Predlog je i da na narednim parlamentarnim izborima nastupimo samostalno. Svi predlozi sa sastanka su jednoglasno usvojeni. Svi okružni, gradski i opštinski odbori izglasali su iste predloge, kaže Strahinja Erac potpredsednik Izvršnog odbora Srpske stranke Zavetnici.

Izvor: Srpska stranka Zavetnici Kraljevo

Skupština stranke zakazana je za 6. februar i biće održana u Beogradu na kojoj će pomenuti predlozi biti izneseni.

-Smatramo da je Milica najbolji kandidat na političkoj sceni Srbije jer je za razliku od ostalih političkih lidera čovek iz naroda, jer govori istinu i nikada sa svog političkog puta nije skrenula.

O spekulisanju u javnosti da Zavetnici na parlamentarne izbore izlaze u koaliciji Erac kaže:

-Pojedini režimski i opozicioni mediji u poslednje vreme stavljali su nas u razne koalicije od kojih su mnoge bile i neprirodne. Mi iz Srpske stranke Zavetnici nikada nismo želeli da pravimo takve koalicije. Naša odluka je da nastupimo samostalno na narednim parlamentarnim izborima. Jedina moguća koalicija biće sa našim narodom.

Zavetnici su najavili da će u narednom periodu obići još dosta opština i gradova kako bi razgovarali sa građanima i zajedničkim snagama napravili zdrave promene.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.