Mladić se probudio iz kome, osumnjičeni i dalje u bekstvu

Foto/Izvor: Facebook/Privatna arhiva

Aleksandar A. Iz Vrnjačke banje, kog je grupa mladića predvođena Mariom Z. brutalno pretukla i tom prilikom mu nanela teške povrede glave, probudio se iz kome.

Povređeni mladić nalazi se u KC Kragujevac gde lekari danonoćno prate njegovo stanje.

Kako nezvanično saznajemo Mario Z. koji je označen kao glavni osumnjičeni za ovo teško delo i dalje se nalazi u bekstvu.

Podsetimo, brutalna tuča u kojoj je pored osumnjičenog učestvovalo još nekoliko mladića, dogodila se prošle subote, sat vremena iza ponoći u parku ispred Specijalne bolnice Merkur.

Izvor/Foto: Picasa/Vrnjačka banja

Podsećamo, Aleksandar A. Nalazio se u novootvorenom kafiću u Vrnajčkoj banji, a nakon izlaska presrela ga je grupa mladića koja je započela svađu a nakon toga i tuču.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je osumnjičeni kamenom, tačnije odvaljenim delom ivičnjaka tukao nesrećnog mladića po glavi.

Mladić je sa teškim povredama glave primljen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu nakon čega je zbog prirode povreda transportovan u Klinički centar Kragujevac u kome se nalazi na lečenju do daljnjeg.

Kako saznajemo, policija i dalje intenzivno traga za Mariom Z. za koga meštani kažu da je predvodio grupu mladića poznatih po Vrnjačkoj banji po bahatom ponašanju i „maltretiranju svakog ko im se ne svidi“.

Osumnjičeni je u poslednje dve godine učestvovao u preko dvadeset tuča. Iako je za svaku policija pisala prijavu, Mario Z. procesuiran je samo u jednom slučaju i to prekršajno, odnosno kažnjen je samo novčanom kaznom.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.