Mladić koji je brutalno pretučen u Vrnjačkoj banji i dalje u teškom stanju

Izvor/Foto: Facebook

Aleksandar A. (29) koji je za vikend brutalno pretučen u parku u Vrnjačkoj banji i dalje u teškom stanju i nalazi se u KC Kragujevac. Osumnjičeni M.Z. i dalje je u bekstvu.

Podsetimo, Aleksandra je u subotu, nakon izlaska iz kafića Kocka pab, u kojem je bio sa par drugova, presrela grupa mladića u obližnjem parku kod Specijalne bolnice Merkur, koja ga je brutalno pretukla i nanela mu povrede opasne po život. Konstatovane su mu teške povrede glave nanete kamenom zbog kojih se i dalje nalazi u veštačkoj komi. Razlog sukoba među mladićima je nepoznat.

Kako nezvanično saznajemo, grupu od sedam mladića predvodio je M.Z. (22) iz Vrnjačke banje. M.Z. je i dalje u bekstvu a iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je reč o problematičnom mladiću koji je do sada učestvovao u više tuča ali nije krivično gonjen, već je procesuiran samo za jednu i to prekršajno.

Pretučeni mladić je nakon prijema u kraljevačku Opštu bolnicu „Studenica“ prebačen u KC Kragujevac i njegovo stanje je kritično, priključen je na aparate i pod stalnim nadzorom lekara.

Piše: Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.