Stefan Usiljanin: Moja Žaklina ima dušu i nema dlake na jeziku

Mladi kraljevački glumac Stefan Usiljanin, publici je postao poznat epizodnom ulogom u seriji „Selo gori a baba se češlja“ još pre nekoliko godina. Oni koji se toga možda ne sećaju, bar jednom su na drušvenim mrežama ili Youtubu pogledali Žaklinu- ženu iz naroda, alter ego mladog glumca. Žaklina je postala viralna , a prema komentarima na mrežama, mnoge je nasmejala do suza. Ubrzo je nastala i monodrama gore pomenutog naziva , pa je tako Usiljanin Žaklinu iz virtuelnog sveta preneo i na scenu brojnih pozorišta u Srbiji.

Ovog 2. januara, donosimo specijalni intervju sa Žaklinom koja je u međuvremenu postala voditeljka i ugostila brojne poznate ličnosti u emisiji koju vodi na jednoj televiziji.

Zdravo Žaklina, čestitamo Vam na prvom televizijskom angažmanu. Kako uspevate da uskladite poslove kod kuće i snimanja?

– E pa hvala Vam lepo. Baš lepo što ste me se setili, nadam se da gledate moje emisije i moje snimke (smeh). Pa uspevam, jer sam jaka žena i dobro organizovana, lepo rasporedim svoje obaveze, a mora i da se radi da bi zaradili, kako da vam kažem- ko radi taj i ima. Svekrva i dok mi je bila živa nije mi baš pomagala, bila je aljkava, a ja to ne volim! (smeh ) Sve se uskladi kad se hoće i kućni poslovi i deca i komšiluk i rodbina i posao, a bogami i muž .

Šta Vam je rekao muž, Živorad, kada Vas je video na televiziji? Je l’ mu se dopada kako se slikate?

– Jao, on se prvo protivio kad sam mu rekla da sam dobila posao i da ću da budem na televizoru. A kad sam počela da dobijam platu i da mi u goste dolaze pevačice koje on baš voli, e tad se promenio (smeh ). Ma ko njega pita, ja kad lupim rukom o sto svi zaćute, ja ti držim sve konce u rukama. Jaka sam žena… kako kažem, tako mora da bude!

Jel Vas poljubio posle 25 godina konačno?

– Vidi ti to čega si se setila. Slušaj devojko, o tim intimnijim stvarima ne pričam, tako su me naučile ove moje drugarice pevačice (smeh)… Al ajde pošto te poznajem privatno, ću ti kažem, nego šta nego me poljubio i još mnogo toga pored poljupca! Ne pitaj dalje!

Bliži se Dan zaljubljenih, da li i dalje mislite da je to Dan nezbrinutih ljudi?

– Da mislim, iskreno u moje srećno vreme na taj datum se slavio svetac Sveti Trifun i tada smo išli na slave, a sada se to kako vidim promenilo, sada se slavi taj Dan zaljubljenih i ide se u krevet (smeh), i dalje mislim da je to dan nezbrinutih ljudi- verujte vi Žaklini!

Rekli ste da Vi i suprug ne slavite 14. februar. Sada kada ste televizijska zvezda, hoćete li možda kao drugi parovi javno da čestitate praznik jedno drugom?

– Naučila sam od kako sam poznata i popularna da ne dajem sve na tacnu. A ako te to baš toliko zanima, dođi na moju monodramu “Žaklina, žena iz naroda” e tu sve pričam, jasno i glasno! Drugi parovi me ne zanimaju, ima dosta lažnih parova da ti kažem, ja više volim sve u četiri zida.

Šta Vam kažu komšinice, jesu ljubomorne na Vašu karijeru?

-Nego šta su, ljubomorne bre, nisu baš sve, ali ima ih. Evo da ti kažem- Ivanka, Ljilja, Draginja, Zorica, Ratomirka, Desa, Milomirka, Jugoslava, Draginja, Mirjana, Vlastimirka sve su ona ljubomorne. Al mene ti to ne zanima. Svako neka duva u svoju supu! Šta im ja mogu kad sam lepša. Ima ona pesma i lepša i bolja i mlađa sam od nje…

A zaov(n)a Drinoslava?

– Jao sa zaovnom Drinoslavom sad ne pričam, i ona je ljubomorna na mene. Daleko bilo, đavolja rabota…

A jetrva Ljiljana? Da li ste se možda pomirile?

– Jesmo, pomirile se, šta ću… Ja sad kad snimam moje emisije ona mi napoji krave i stoku, ona ima iskustva sa živinom.

Ugostili ste puno javnih ličnosti, ko Vam se najviše dopao?

– Ugostila sam mnogo javnih ličnosti i tek ću. Jao pa svako je dopadljiv na svoj način. E sad neke volim više, a neke manje…  tako je, a sa nekima se družim i privatno.

Koga bi Žaklina volela da ugosti u svojoj emisiji makar na pet minuta?

– Te ljude koje bi volela da ugostim na bar 5 minuta, na žalost nisu među živima. Ali ja ih i dalje volim!

Hvala ti na ovim pitanjima, svu sreću tebi i tvojim čitaocima želim.

Voli vas vaša teta Žaklina! Piše : Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.