U nedelju biramo između Soroša i Srbije

U nedelju se održava referendum. Čuli ste, ali niste sigurni o čemu se odlučuje, a još manje da ćete uopšte izaći. Odavno ste siti i političara i politike. Stalno nešto novo izmišljaju, pa sad još i promena Ustava. I to o pravosuđu. Koga se to tiče?! Dovoljno vam je vaših problema, da biste se još bavili i Ustavom.

Ako ovako razmišljate, uprkos tome što imate mnogo razloga, vlast već, koliko odmah, može da proglasi pobedu. To neće biti samo pobeda nad stranom koja se predala bez borbe, to će biti pobeda nad Srbijom.

Čovek je poražen samo onda kada zna da je mogao, a da se nije borio, oglasio, usprotivio. Mi možemo i imamo priliku da odbranimo Ustav i sačuvamo Srbiju.

Dovoljno je da izađemo i zaokružimo NE.

NE – ukidanju narodnog suvereniteta.

NE – političkom uticaju stranih ambasada, nevladinih organizacija, multinacionalnih korporacija;

NE – ucenama Brisela i Evropske unije;

NE – eksperimentima nad Srbijom i njenim građanima.

Važno je da znamo da ovakav model koji žele da nam nametnu nema nijedna ozbiljna država u Evropi i svetu. Na nedavno održanom referendumu u Švajcarskoj pred istim ovim pitanjem 70% građana je reklo NE. I tamo, kao i ovde, zagovornici promene u pravosuđu finansirani su od strane Soroš fondacije, iste one koja godinama pomaže sve antisrpske projekte u regionu.

Dakle, u nedelju se bira između Soroša i Srbije?! Pred tim pitanjem ne smemo imati dilemu. U ime naših predaka, za budućnost naših potomaka – izađite i kažite NE.

Nema slobode bez suvereniteta, a bez suvereniteta nema ni države. Ono što je Sveto pismo za crkvu i sve verujuće ljude, to je Ustav za jednu državu. Odbranimo Ustav – sačuvajmo Srbiju.

Milica Đurđević Stamenkovski,

Predsednica Srpske stranke Zavetnici

Stavovi izrečeni u kolumni nisu stavovi portala Filter media

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.