Grand Kopaonik dobitnik priznanja Hotelski brend godine

Hotel Grand Kopaonik dobitnik je prestižnog priznanja Hoelski brend godine za 2020/21.

Ovu nagradu hotelu Grand, pod brendom „Ambasadori dobre usluge“, dodelio je stručni žiri za dodelu najuglednijih priznanja u hotelskoj industriji Srbije, i to većinom glasova.

Nagrada je dodeljena na ekskluzivnoj gala večeri hotelijera u beogradskom hotelu Crowne Plaza, na kojoj je prisustvovao veliki broj visokih zvanica i uglednih gostiju iz sveta diplomatije, privrede, obrazovanja i medija.

  • Izuzetno sam ponosna na ovu nagradu koja dolazi u pravom trenutku – u godini kada hotel Grand obeležava 40 godina svog postojanja i nakon proslave svečanog otvaranja hotela nakon 7 meseci rekonstrukcije, ističe za Filter Svetlana Kostić, direktorka marketinga i komunikacija u MK Resortu. Grand je bio i ostao ponos srpskog turizma i Kopaonika, a na nama je da sačuvamo tu tradiciju i udahnemo mu novi život kroz nove luksuzne sadržaje i unapređene usluge, zaključuje Kostić.

Hotel Grand Kopaonik uspešno posluje u sastavu kompanije MK Group, koja je ove godine uložila 27 miliona evra u novo izdanje hotela, uključujući sve javne prostore za goste, restorane i barove, konferencijske sale, luksuzni spa & wellnes centar, novi rezidencijalni blok i podzemnu garažu koja zadovoljava standarde i potrebe gostiju.

Piše : Danka Gašić

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.